tävling...

Jag tävlar hos Yohanna i Las Palmas.


bild lånad från Yohannas blogg

Tävlingen går ut på att jag ska berätta någon historia eller liknande om någon Kanarieö. Jag väljer att berätta om en utflykt som jag gjorde på Teneriffa.

Min historia: Påskhelgen 2010 firades på Teneriffa, vi var helt utskrivna och väntade egentligen bara på att få åka hem efter våra fyra veckors rehabilitering, men påskhelgen kom först. Vi var då några stycken som kände att vi ville hitta på något så vi gick ihop och hyrde en minibuss som vi åkte runt med hela påskhelgen. Vi hann med många sevärdheter, men den jag ska berätta om nu gick till norra delen av Teneriffa. Vi åkte igenom hela ön och kom till staden La Laguna. Vi besökte Katedralen i San Cristóbal de La Laguna där det svarta skyddshelgonet finns.



foto:jag

Vägen dit och tillbaka gick via serpentinvägar i bergen och utsikten var underbar. Vi hade en otrolig tur med vädret så sikten var klar och fin hela tiden. Vi hittade en liten krog högst upp på ett berg och fick en riktig festmåltid för 8 personer för endast 93 euro, fast vi gav rejält med dricks, så slutnotan låg på 104 euro. Väldigt överkomligt då det vi fick flera olika rätter, läsk, vatten och husets vin.




foto:jag och lånade bilder av en vän

Om jag vinner skulle jag väldigt gärna vilja ha såserna Mojo från Kanarieöarna, dessa såser är helt underbara. Även kryddorna som finns där är smakrika och fina, så jag hoppas på en vinst ;)
Tävling | |
#1 - - Husfrun:

Lycka till.

Sv: Tack jag blev hjälpt. Särskilt av den ena länken. Det som motar är att jag i så fall reser hemifrån utan min familj under så lång tid.

Kram.

#2 - - Ragnvi:

Håller tummar tassar o tår för dig!

Kramen!

Ragnvi

#3 - - Fnulan:

Hejaheja!! Tycker absolut att du ska vinna!



sv: Sambion kommer inte att få mat på en vecka nu!



Kramen

#4 - - Helene:

Härlig resa !!

Hoppas du vinner nu = ))

Ha en fin dag.

Kram Helene.

#5 - - Lotta:

Nu blev jag ressugen igen, kommer över mig allt som oftast nu för tiden :-)

Hoppas du vinner!

Kram

#6 - - Yohanna i Las Palmas:

Jag anteknar lotter för fulla muggar här. Oj vad många roliga historier det finns.

Kul!

Det som inte är så kul är att jag inte hittat någon köpe-mojo som är riktigt bra. De smakar inte som de ska. Bäst är att göra dem själv så jag stoppar i även mojo-recept i smakpåsen. Men ska även leta vidare i affärerna.

Hälsningar

Yohanna

Upp