arbetshelgen överstökad...

Att påbörja en stegtävling med en jobbhelg var bra. Jag fick ihop ganska många steg de två första dagarna. Det konstiga var att jag igår, söndag, var mycket tröttare i benen än vad jag var i lördags fast jag gick fler steg i lördags. Men igår ringde de boende hela tiden och vi, min arbetskamrat och jag, han knappt ens få vår rast. Vi var på benen konstant från 13.30 - 20.30 (hon gick till 21.00) - så jag blev lite förvånad att stegräknaren stannade på färre steg än i lördags när vi hade det lite lugnare.


Lördagens steg.                Söndagens steg.

Men idag väntar ett seminarium i skolan och jag och några kurskamrater ska träffas några timmar innan och diskutera lite. Så vi har något att komma med under seminariet känner vi. Så det lär inte bli så många steg idag på dagen i alla fall.

Ikväll sedan blir det bio med mamma, vi ska se Niceville. Det ska bli lite spännande för vi har båda två läst boken och bara älskade den - så vi hoppas innerligt att vi inte blir besvikna på filmen. Men det har fått mycket bra kritik, så förhoppningsvis kommer vi också att gilla den. Kanske får jag ihop lite steg ikväll efter bion.
Vardag | |
#1 - - Nett:

Härligt och kul med stegtävlingar. En jobbarkompis till mig har en bra app med steg / kondition och karta över hur man har gått. Nåväl måste kolla med henne vad det är för en app. Kram

#2 - - Lotta:

Väntar med spänning på vad du tycker om filmen. Hoppas i ni hade en trevlig stund du och din mamma.

Oj vad steg du fått ihop på jobbet, duktigt :-)

Önskar dig en bra måndag!



Kram

#3 - - Ann Catrine:

Och jag började stegräkningen med några dagars

sängliggande i tvärförkylning!

Ingen vidare start!

Men, jag kommer igen ;-)



Kram raring!

#4 - - Kenneth:

ja själv kan jag inte vara med denna gång får inte tag i nån stegräknare o orkar inte på grund av min stroke jag hade för några veckor sen inte åka till stan för o köpa en det blir alldeles för ansträngande...

#5 - - ♥ Carina ♥:

Jag körde också med stegräknare ett tag och blev förvånad hur mycket man går på jobbet egentligen :)

Hoppas filmen motsvarar förväntningarna. Ha så trevligt!

Kram

#6 - - Ylva:

Åh, jag älskar både boken och filmen, hoppas ni gör det samma!

#7 - - Beate:

Man går förvånansvärt mycket på en arbetsplats, det har jag också märkt när vi hade stegtävling på jobbet. Det är många kilometer om man räknar efter!

Ditt bidrag till trissen var helt underbar och vilken otrolig vacker mormor du har. Dessutom ser hon mycket yngre ut än vad kalendern säger.

#8 - - Agneta:

Hoppas att filmen föll er i smaken och att ni haft en bra kväll!

kram

Upp