mannen blev inlagd...

I onsdags fick mannen min gå ner till närakuten eftersom han vaknade med svullna händer och läppar. Läkaren där var inte riktigt riktig men mer om det kanske senare. Idag kom det tillbaka - eller det har nog aldrig riktigt försvunnit bara minskat. Idag när jag kom från jobbet så sov han fortfarande vilket han aldrig annars gör och när jag väckte honom var ögonen helt igensvullna, överläppen svullen och sårig och hela kroppen flammig lite här och var med utslag. Så idag åkte vi till SÖS akuten - där tog i alla fall puls, bltr, temp och snabbprover (vilket alltså inte gjordes på närakuten) han har feber och en snabbsänka på 102 och alla dessa "konstiga" utslag/svullnader. Efter 5 timmars väntan och tre läkare som var in och kikade, lyssnade och kollade - och kliade sig i hårbotten och funderade - så blev han inlagd. Nu ska fler prover tas och han ska observeras ordentligt. Jag är hemma och vänder för att packa ner lite bra-att-ha saker.
 
Allmänt | |
#1 - - maria:

Låter nästan som en infektion eller allergisk reaktion...Inget roligt!

Hoppas dem får koll fort på vad som är på tok så han får rätt behandling <3
Jag såg er från fönstret när ni var på väg hem från närakuten :)

Sköt om er <3
Kramar

#2 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Låter riktigt obehagligt. Hoppas ni får klarhet i det här snabbt så han får hjälp!!

Kram

#3 - - Anonym:

men jisses va läskigt å va va det för knäpp läkare som skickade hem han först usch för sånna doktorer, hoppas han får bukt med det å krya på sej till han ,det verkar ju va nån slags allergisk reaktion men på vad?? kramen

#4 - - Martina:

Hoppas att det bara är något han är allergisk mot så ni snabbt kan åtgärda det!!

#5 - - Longevity - en blogg om hälsa:

Usch då, ser ut som kraftg allergi?

#6 - - Ninni:

Men OJ stackars han hoppas han får bra hjälp, det där ser verkligen inte bra ut.

Stor kram

#7 - - Agneta:

Usch, obehagligt när man inte får besked på vad det är heller och första läkaren...nja, det finns ju konstiga exemplar av dessa!
Håller tummarna
kram

Upp