alla hjärtans dag...

Ja så har vi då alla hjärtans dag idag, och det är hysteriskt ute i handeln med blommor, godis och choklad. Och visst vi äter också choklad och godis på alla hjärtans dag - men egentligen är det inget vi firar. Jag brukar köpa en ask choklad till min älskade man och han brukar köpa en ask gelehjärtan till mig - det är ungefär så det ser ut varje år hemma hos oss. Inget riktigt speciellt men en liten sån där "jag älskar dig" sak vill man ju gärna både ge och få. Men vi äter inget speciellt, vi åker inte bort, vi tar inte in på hotell eller åker på SPA och allt vad nu vissa par ägnar sig åt denna dag, nej vi visar bara lite extra att vi älskar varandra - men faktiskt så visar vi varandra det ganska bra "till vardags" - en liten beröring eller ett viskat ord precis då när man som mest behöver det betyder mer än all världens blommor, godis och choklad.

I år så bakade äldsta dottern en hel bakbuffé som hon ska bjuda sin pojkvän på som en alla hjärtans dag mysgrej och eftersom det blir ganska mycket när man bakar så blev det över även till oss, så det blev även hemmabakat fika idag. Och mellan dottern och hennes pojkvän hade köpt kakor och choklad som dom inte orkade äta upp så vi fick lite från dom också.


kärleksmums, briscotti, chokladbollar och tryffel bakade hon igår och havrekaka med choklad köptes.
Men det var väldigt gott med gofika...

Hur firar ni alla hjärtans dag? Eller firar ni?
Familj | |
#1 - - Hannele - mamma till två prinsar:

Svar:

Mysigt! :)

Blev uppvaktad idag trots allt och nu känner jag mig tom för att jag har inget att ge gubben men ja man behöver väl inte ge något det räcker men en kram tänker folk eller nåt men jag känner mig elak ändå som är så anti idag mot allt :/

#2 - - soffie:

mmm så mysigt och mumsigt!den här dagen har blivit ett väldigt köphysteri men jag gillar alla hjärtan ändå:)

#3 - - vuxenmamman:

Så mysigt du haft det idag.

Vi brukar inte fira alls. Säger kram på dagen idag, inget mer.



KRAM

#4 - - Agneta:

mums, en riktigt go fika det där!

vi firar inte alla hjärtans dag mer än vad du gör, lite choklad eller gelehjärtan på sin höjd då vi känner oss som om vi firar året om ändå :-)

däremot så fick barnen varsitt brev med våra kärleksförklaringar på hur mycket de är älskade för sin egen skull och vad de betyder. Låg i mitten av ett hjärta som byggts av gelehjärtan på deras skrivbord när de kom hem från skolan...de hade med sig saker de pysslat med i skolan.

#5 - - carina:

Visst är det mysigt med alla ♥ dag :)

Ha en fin dag vännen♥

Upp