kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig...

Skolan började tidigt idag med en genomgång inför ett seminarium så frukosten åte på skolan. Inte den bästa frukosten kanske men den var god - det blev kaffe en smörgås med leverpastej och gurka och en lite yoggi yoghurt.

Efter seminariet åkte jag hem i kylan och läste lite inför nästa föreläsning och åt lunch, det blev en omelett med skinka och sallad.

Sen hade jag en fundering på om jag skulle gå iväg och träna men kände inte riktigt att jag ville ut i kylan igen, men "råkade" logga in på dotterns shoolsoft och såg att det var föräldrarmöte ikväll, så det var bara att ge sig iväg. Föräldrarmöten är viktiga anser jag och jag försöker alltid att komma iväg på dom. Att jag helt hade missat att det var föräldrarmöte idag fattar jag inte riktigt, eller så "ville" jag inte se det nu när kylan kommit. Det blev nog dottern glad för i alla fall, hon stod nämligen vid skolan och köade inför en konsert med Asking Alexandria som hon skulle på i Fryshuset. Hon har tur som går där på Fryshuset och så är det bra konserter i samma hus. Så jag köpte med mig en Chailatte och smörgås till henne som hon kunde äta där i kön. Nu är jag nyss hemkommen och ska sätta mig i soffan och slötitta på tv med en mugg thé. Träning får det bli imorgon istället på dagtid tror jag faktiskt. Middagen blev en skål filmjölk med cornflakes....

(ursäkta det lite röriga inlägget)


Nu är det verkligen vinter, trapporna ute är livsfarligt hala, både här hemma och vid skolan. jag får lov att hålla i mig när jag går i dom, är så rädd för att halka...
Vardag | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Hua vilken hal trappa.



Japp det är den Gotländska som har saffran och den Åländska har kardemumma :)



Kram

#2 - - inger stark:

Mysigt inlägg!!! puss älskling

#3 - - soffie:

jisses vilken hal trappa,

#4 - - carola:

på med broddarna:)

Mer snö så man kan ta fram skidorna.

Hoppas allt är bra med dig

kramisar

#5 - - vuxenmamman:

Jag håller med dig att föräldramöten är viktiga. Jag försöker alltid att gå för att visa mina barn att jag bryr mig och att få bli informerad.



Vila dig nu.



KRAm

#6 - - Linda aka Javamorsan:

Oj det blev mkt på en gång där!! Men du hoppas mötet gick bra och att du inte har slagit ihjäl dig ute i halkan vännen!!



Hoppas på en härlig torsdag nu Kram

#7 - - Aspiga Celine:

Jättefint foto på trappan. =)

Upp