utmanad... - en lista...

Jag har blivit utmanad av Martina/Ytterligare.

1. Om du fick välja helt fritt (inga ekonomiska, bostadsmässiga eller andra hämningar) hur många barn skulle du vilja ha då? Jag tror att jag även då skulle välja tre barn. Jag tycker att tre känns helt lagom.

2. Vilket är det vackraste landet du varit i? Nu har inte jag vart i så där jättemånga länder men av de jag har vart i så är det vackraste Spanien och dess fina Kanarieöar. Jag älskar Spanien och skulle gärna bo där, i alla fall under vinter halvåret.

3. Vad kallar du din menstruation och varför?
Jag kallar den rätt och slätt för mens, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag är inte den som försöker linda in ord och säga saker som "lingonveckan", "montan" m.m.

4. Har dina barn för många leksaker? JA absolut. Eller ja nu för tiden är det kanske främst tekniska prylar och sånt som de har mycket av. Men när de var små så ja då hade de för många leksaker. Men de lekte med allt...

5. Hur många timmar i veckan ser du på tv? Alldeles för många tror jag. Eller förresten det beror på om jag kan räkna in filmer och så. Annars ser jag inte så himla mycket på just "bara" tv, men ofta en film eller så.

6. Vad lagar du helst för mat om du fick välja helt fritt? Helst en fin härlig köttbit med potatisgratäng och gräddsås! Tyvärr blir det inte sån mat så ofta eftersom de där härligt fina köttbitarna oftast är så himla dyra och vi är minst fem i familjen som ska ha en varsin av dessa köttbitar....

7. Skulle världen vara bättre om alla var enbart altruistiska eller bör man få belöningar när man "hjälper till" ibland? Jag gillar inte när folk är alltför egoistiska utan jag anser att alla måste tänka på människor som finns i dess omgivning. Men en belöning tycker jag inte man ska behöva få bara för att man hjälper till. Hjälpa till borde vara en självklar sak att göra.

8. Egentid; en självklarhet eller nödvändighet....? Både och. Jag behöver egentid, både som en självklar del i livet och för att det är nödvändigt för mig att få min egna tid.

9. Svär du framför/åt dina barn? Ja det gör jag och ja det har jag nog alltid gjort. Mer nu när de är stora mot när de var små, men jag kan tyvärr inte låta bli att svära.... Är jag förbannad så svär jag, eller ja jag svär ibland även fast jag inte är förbannad, det liksom bara råkar komma med svordomar ibland.

10. 1,2 eller 3 kulor i glasstruten i sommar? Två brukar jag oftast ta. En är för lite och tre känns lite för mycket - tre kulor i en strut blir så svårt att äta, så två kulor blir mitt val.

Jag skickar denna utmaning vidare till den som vill göra den. Kommentera gärna här så att jag kan läsa era svar om ni gör utmaningen.


vi lekte lite utelekar under utgrävningsdagarna/kvällarna också. Vi hade ju sådan enorm tur med vädret...
utmaningar | |
#1 - - Martina:

Vad kul att du gjorde den så snabbt!



Ja, ni hade en himla tur med vädret! Tänk om ni hade haft utgrävningen nu...

#2 - - Anonym:

vilken rolig lista hoppas du haft en toppenhelg:)kramen

#3 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Vad härligt att läsa dina svar :)



Kram <3

#4 - - Solan:

Vilken utmaning.



Jo jag får trycka ner min rosa nallebjörn i fickan så den är sval och skön när någon av barnen slår sig.

Kram

#5 - - Agneta:

vilken rolig frågestund och den påminner mig om att jag ju fortfarande har kvar de frågor jag fick av dig för ett bra tag sedan...får ställa mig i skämshörnan en stund ;-)

#6 - - madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD:

Vad kul att du gillade den bilden i varje fall :-)

#7 - - Sara, inte som alla andra..:

Kul att veta lite mer om dig.

#8 - - Fröken Isakson:

Härlig lista. kramar

Upp