real-life hos Yohanna...

Nu kör vi en real-life hos Yohanna.

Vilket stjärntecken är du? Jag är Lejon

Tror du på horoskop och stjärntecknens inflytanden över våra liv? Ja till en viss del kanske.

Är du ett typiskt stjärntecken? Nja jag vet inte riktigt. Jag är även född förtidigt så hur räknas det då funderar jag. är man det stjärntecken man "föds" i eller är man kanske det stjärntecken man "borde fötts" i? Jag är i alla fall född i lejonet.

När jag var tonåring så fixade min mamma ett horoskop till mig som jag fortfarande har kvar och ja det stämmer till viss del skrämmande bra.

Stjärntecknet Lejonets egenskaper (hittat här)


"Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs."

Ja det kanske stämmer. Nu ska jag leta upp det jag fick som tonåring så återkommer jag med vad som står där - det som stämmer.
real-life | |
#1 - - Solan:

Jag tror på horoskop. Många gånger så stämmer det så man blir mörkrädd.

#2 - - Nina:

ja men visst. han skulle bara va där i två veckor. men orkar han inte så kan han ju göra det enkelt och skicka mig vidare. såååå enkelt. tröttsamt!

#3 - - Ninni:

Har fixat utmaningen som jag fick av dig=)



Jag är en typisk Skorpion..hihi

Kram

#4 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Jag tror absolut på horoskop :)



Kram från en vansinnigt studietrött människa!!

#5 - - Yohanna i Las Palmas:

God afton!

Dâ ligger veckans sammanställning ute:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/sammanatallning-real-life-stjarntecken.html



Tack sâ mycket för att du ville vara med och berätta.

Nästa vecka kör vi igen ;)



Hälsningar

Yohanna

#6 - - Freja:

Jag har en kompis som är lejon och hon är precis så där, och hon ser till och med lite ut som ett lejon, med en tjock man ;-) Jag fick en gång ett personligt horoskop stält av en kompis, undrar var jag gjort av det...

Upp