C-uppsats och praktik...

Nu börjar allvaret igen - på riktigt. Snart ska C-uppsatsen påbörjas och skrivas och jag tror faktiskt att ämnet som jag har valt kan bli riktigt bra. Tänkte jag skulle skiva om "Genus i museets utställningar - ställs kvinnor, män och barn ut på samma villkor i samma utsträckning?" Så nu ska jag börja leta litteratur och sedan är det bara att påbörja arbetet med allt läsande, reflekterande, skrivande och "slita sig i håret"!
 
Sen till våren blir det praktik och praktikplasten ska gärna kunna kopplas ihop med C-uppsatsen och det tror jag nog att jag kan lyckas fixa. Jag har praktikplats på gång men mer om det sedan när allt är klart. Det hänger fortfarande lite luften så jag vill inte ta ut något i förskott.
 
Så hösten och våren är fullmatad med studier och jobb. Jag kommer nog inte få något problem att fulla mina dagar i alla fall. Sen mitt i allt ihop så blir det en Gastrik by pass operation också - den kanske jag skriver om någon annan gång.
 
en sådan här skön studieplats kommer jag inte att få sitta på i höst/vår - men det blir bra endå...
utbildning | |
#1 - - Marie-Louise Grimlund:

Hejsan Marie-Louise !

Du bor inte så långt från min dotter.Jag har varit i Farsta.
Fast nu var det längesedan.ARB.F skickade mig dit, men jag tyckte det var för långt att pendla varje dag och alla dessa byten.

Men det är vackert med tanke på Dina foton.
Och Du pluggar vidare. Lång utbildning.

Hoppas Du och familjen mår bra.

Kram Mi

#2 - - Marie-Louise Grimlund:

ta bort det ena tack !

Det blev två på fler ställen.

#3 - - Solveig Lundin:

Ja de där med C uppsats låter spänande, men "farligt" jag längtar till universitetet, men inte just för uppsatser, kanske, jo de är ju de man fördjupar sig i??? Jag har börja upptäcka min vilja att jag vill kunna mer...

#4 - - soffie:

å va intressant du ska skriva om, jag gillade att skriva när jag pluggade,bara man skriver om ett ämne som intresserar så går det bra:) mmm där skulle jag med vilja sitta .må gott å lycka till nu med din uppsats

#5 - - Petra:

Hej hej!
Låter spännande & intressant.
Ja du, den där vardagen. Hur får alla det att gå ihop?
Kram fina du

#6 - - Ninni:

Blir nog en bra uppsats=) OJ ska du göra magoperation, vadan detta??

Vi ska till Playa las Americas på Teneriffa, usch låter skittöntigt..haha. Får mig bara att tänka på Sällskapsresan och La Stockholmo..hihi.
Har faktiskt ingen aning var på ön det ligger, har aldrig varit på Teneriffa.

Hoppas nu bara vi kommer iväg för jag måste ju fixa en vikarie också.
Ha en skön helg, kram kram

Svar: Där jag vart ligger mellan Las Americas och Los Christianos. Det finns massor att göra på Teneriffa men om ni kan så borde ni hyra bil. Då kan ni upptäcka ön riktigt bra. Hur länge blir ni borta? Kram
Marie-Louise

Upp