ibland blir jag så provocerad...

Ja ibland kan jag bli så provocerad att jag helt enkelt väljer att radera en "vän" efter ett inlägg på t. ex FB. Kanske är jag bitter, sur eller bara jäkligt politiskt korrekt - eller för den delen student på Genusvetenskap. Men jag tycker inte att det roligt/skoj/kul att lägga upp en bild där man "låtsas" slår sin make med knytnäven över käften för att han ej har diskat. Nej jag tycker inte att det är roligt på något sätt! För man kan ju ställa sig fråga: hade det vart roligt/kul/skoj om det vart det omvända? Om hon hade fått en smäll av mannen? Eller om det vart ett barn på bilden som på skoj fått smäll? Om det så bara är på skämt så är det inte roligt - anser jag!
 
Många säger att man kan skämta om allt. NEJ jag håller inte med om det. Vissa saker kan eller ska man inte skämta om! Det är min bestämda åsikt!
 
Phu så skönt att få ur sig detta - jag höll fan på att explodera av ilska och irritation.
 
 ni får den här bilden bara för att det är en jäkligt bra låt och text -
den har inget med inlägget att göra (tror jag)
livet, utbildning | |
#1 - - Inger Stark:

Instämmer helt! jag blir också oerhört förbannad på sådant, det är inte kul. En del feminister ägnar sig åt sådant, ofattbart. Då har man inte fattat tycker jag. kram

Svar: Ja jag fattar inte hur man kan tycka att "våld" är roligt och göra en "grej" av det. Kram mamma
Marie-Louise

#2 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Håller med dej, och tycker du gjorde helt rätt!

Kramar

Svar: Tack, ja jag kände bara att jag fick nog. Man kan inte skoja om allt anser jag. Kram
Marie-Louise

#3 - - Marieangel:

Tack för titten på min blogg:-) konstig dag vart det för på morgonen höll jag på att krocka och så hände det här med kameran.. Skickar en styrkekram i din sorg! Det läkar aldrig men man lär sig att leva med det!

Svar: Tack <3 Kram
Marie-Louise

#4 - - Linus:

Inget våld är okej.
Nej, man kan inte skoja om allt.

#5 - - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Håller helt med. Skrev själv ett inlägg på facebook om alla bilder som florerar och detta är väl en av alla bilder som jag har noll förståelse för varför man gillar, delar eller gillar eller kan tycka är roligt.

Upp