hur ska den här bloggen utvecklas?

Jag märker mer och mer att den här bloggen håller på att "dö" ut. Det går längre och längre tid mellan varje inlägg och jag "bjuder" inte så mycket på mig själv, mitt liv, min familj eller mina åsikter. Det som syns i bloggen nu (de få gånger som jag bloggar) är bilder på balkongen, kyrkogårdar och goodiebags - och det känns ganska intetsägande.
 
 
Jag skulle självklart kunna skriva om mina intressen, mina åsikter i vissa frågor/viktiga händelser, min familj, mina barn och mitt liv - problemet är att jag vill inte "lämna ut" min familj och mina barn så att skriva om det som sker runt dem blir ganska uteslutet då, jag vill inte bli en politisk blogg som skriver om politiska frågor, jag vill inte stå i frontlinjen med mina personliga åsikter och jag vill inte visa upp mina åsikter i viktiga frågor. Så då blir det ganska tomt här i bloggen märker jag. Och just nu vet jag inte alls hur jag ska kunna komma vidare! 
 
Jag skulle kunna börja skriva lite mer om min utbildning och vad som sker i skolan - det skulle kunna blir intressanta inlägg. Jag skulle kunna ge lite mer av mig själv och mitt liv. Men barnen och deras liv och känslor får ni inte! Likaså vill jag inte skriva om mina politiska tankar och idér. Så hur ska man gå vidare tro? Vad vill ni läsa? Hur ska den här bloggen kunna leva vidare och kanske till och med få lite fler läsare? 
 
Snälla ni som läser ge mig gärna tips i kommentarsfältet.
 
Jag önskar er alla en underbar söndagskväll och skickar er varma kramar <3
 
    
snart blir det 1:a advent, lucia och julmys - kanske får det fylla bloggen ett tag...
Barnen, Bloggevent, Familj, Vardag, känslor, livet | |
#1 - - Linda w L2K:

Men vet du, man får skriva precis vad man vill. Och vill man inte skriva så gör man inte det... Jag bloggade jättelite i somras men rätt var det var kom lusten smygandes igen. Numera struntar jag i om det går några dagar mellan inläggen. Det innebär att livet kom emellan ist. :)

Kram

Svar: Tack vännen för dina fina ord <3 Kram
Marie-Louise

Upp