fest och festnerver...

Ikväll ska mannen min och jag iväg på fest - det hör inte till vanligheterna kan jag lova. Om vi mot förmodan går ut och festar så gör vi det nästan aldrig tillsammans. Men ikväll gör vi det alltså. Eller tillsammans och tillsammans går ju att diskutera. Mannen ska spela (DJ) och jag ska festa med hans gamla ungdomskompisar, det blir säkert skitbra. En av mina äldsta tjejkompisar kommer också vilket ska bli mycket trevligt - det var flera år sedan vi sågs sist.
 
Så nu springer jag runt här hemma och "kollar" vad jag ska ha på mig... Och mannen "suckar" och frågar om jag inte har några festnerver kvar längre. Nej såklart jag inte har svarar jag, jag går ju ut så sällan. Men det blir säkert väldigt bra till slut. 
 
Middag hemma hos mamma först i samband med att jag lämnar av Java där eftersom mamma ska vara hundvakt. När man inte längre behöver barnvakt så skaffar man hund så man behöver hundvakt när man ska bort. Tur att mamma finns på gångavstånd. 
 
Uppdatering: och ja mellandottern håller på att tjata på mig att jag ska sminka mig - hon har tom lämnat kvar sitt egna smink hemma för min skull. Tack sötnos - jag ska väl göra mitt bästa...
 
 
här är vi mannen och jag - för en si så där 23 år sedan. 
Får se - kanske fastnar vi på samma bild ikväll igen <3
Familj, livet | |
#1 - - Inger Stark:

Så fina ni är, se till att det blir kort ikväll också.

Svar: ska försöka <3 Puss
Marie-Louise

Upp