imorgon är det dags...

Imorgon vid lunchtid är det dags, då ska jag "bränna" slemhinnan i livmodern för att förhoppningsvis slippa min rikliga månadsblödningar. Behandlingen kallas ballongmetoden/ballongbehandling. <--länk
 
"Ballongbehandling

När inte läkemedel hjälper finns en relativt skonsam kirurgisk behandling som kallas ballongbehandling. Den här metoden har funnits i över 10 år i Sverige och kan genomföras på de flesta sjukhus runt om i landet. Metoden har en relativt hög engångskostnad, vilket gör att vissa sjukhus inte erbjuder den.

En ballongbehandling sker under lokalbedövning eller lätt narkos. Man för in ett tunt rör med en uppblåsbar ballong längst fram i livmodern genom slidan. Ballongen fylls med en vätska och expanderar till livmoderns fulla storlek och form. Vätskan hettas upp till 87 grader vilket gör att slemhinnan i livmodern försvinner. Någon timme efter ingreppet kan man få lite ont varför man ligger kvar på sjukhuset i några timmar innan man går hem. Redan nästa dag är man besvärsfri.

Behandlingen innebär att de flesta antingen blir helt blödningsfria eller får kraftigt minskad menstruation."

Jag kommer att bli sövd med narkos och eftersom jag gjort en GBP och alltså inte kan fasta allt för länge utan att bli yr, få svimningskänslor (har svimmat en gång) och mår allmänt svindåligt av att fasta så får jag komma in tidigare till SÖS för att få dropp. Så imorgonbitti vid kl: 8-9 ska jag vara på avd 62 och då sätts dropp ganska direkt så får jag ligga och vänta på min tur in till operation men lite näring in i blodet. Det känns bra att de lyssnade på mig och förstod mitt "problem" med det här att fasta. 

Sjukdom | |
#1 - - Inger Stark:

Skönt älskling, tänker på dig imorgon. puss o kram

#2 - - Tjejmorsan:

Jag måste ta mig i kragen och göra detta!!!

Kram vännen och tack för dina ord inne hos mig <3

Svar: Kram <3
Marie-Louise

Upp