operationen igår...

Operationen igår gick bra och jag fick ju komma in tidigare för att få dropp snabbt på morgonen. Som GBP-opererad så har man inte så stora reserver i kroppen så en fasta kan bli väldigt jobbig med yrsel och i värsta fall svimningar som följd. Nålen var ju som vanligt svår att sätta på mig så det slutade med att dom ringde ner narkospersonal för att sätta nålen så droppet kunde kopplas på. 
 
 
Jag rullades in på operationsrummet kl:12.45 och gick hem från sjukhuset vid kl:15.45. Men jag blev väldigt yr när jag satt på tunnelbanan - för jo jag åkte kommunalt hem efteråt - så mannen min fick komma och "hämta" mig nere på tunnelbanestationen. Operationen jag gjorde heter Thermachoice behandling och går ut på att man bränner slemhinnan i livmodern så att de rikliga menstruationerna ska sluta. 4 av 5 kvinnor blir hjälpta av denna metod men 1 av 5 blir det alltså inte så det återstår att se hur det kommer fungera för mig. Om jag inte blir nöjd ska jag ringa avdelningen så görs operationen om. 
 
 
Men sen när jag kom hem så kom smärtan. Och fasiken vilken smärta kändes som efter man fött barn ungefär och alvedon hjälpte inte ett dugg. Jag svimmade här hemma minst 3 gånger - både på grund av smärtan men också på grund av narkosen och de andra tunga medicinerna man får under en operation tror jag. Min kropp tål inte sån där skit verkar det som. Så jag skrämde slag på mannen och barnen genom att svimma inne på toaletten och sen i hallen... Men nu idag mår jag bättre och Alvedonen hjälper. Så nu kan det ju bara bli bättre.
 
Sjukdom | |
#1 - - Tjejmorsan:

Jag är lite inne på att göra den här op nu. Men personen som jag frågade sa: Ja men räkna inte med att det blir bra..
Jaha... fälld vid fotknölarna!
Men jag tror ändå jag tänker göra den... Har du blivit bättre? Märker du någon skillnad? Har det hållit i sig?

Kram

Svar: Hej. Jag blev hjälpt av operationen. I alla fall i början, nu när det nästan gått 1 år sedan operationen blöder jag igen - inte alls lika mycket och länge som innan men ibland oftare än innan. Nu går jag i tankarna att "ta bort hela paketet" så jag får se hur jag väljer när jag varit hos läkaren den 9/11. Lycka till med ditt val :) Jag skulle säga kör och testa, för dig kanske det fungerar kanon bra vi är ju alla olika <3 Kram
Marie-Louise

Upp