att irritera sina medmänniskor...

Känner att jag bara måste publicera detta inlägg igen. Fortfarande lika aktuellt...
 
Det här med bloggar, instagram och FB - jösses så man kan irritera sina medmänniskor. Är det inte bilder från rasten på jobbet där man vilar sin trötta kropp, matbilder från en lyckad middag/frukost/fika, så är det bakning vid dålig ekonomi. Eller svettiga träningsbilder där man stolt visar upp att man faktiskt orkade träna "idag också". 
 
Jag har börjat inse hur lätt man kan reta upp andra med lite bilder. Jag har nu några gånger fått lite sura (eller irriterande/spydiga) kommentarer på mina bilder på instagram eller på något blogginlägg och börjar nu inse att vissa tycks bli rejält provocerade av vissa bilder.
 
Jag arbetar som timanställd inom äldrevården och fotar såklart inte allt jag gör på jobbet, jag varken kan, vill eller får göra det. Vem vill se bilder på bajsblöjor, passerad mat, förvirrade äldre, fyllda disk- eller tvättmaskiner m.m.? Så istället lägger jag ofta ut en bild från när jag har rast och när jag har rast så vilar jag kroppen genom att ligga på soffan en stund och då blir fotot på mina fötter. Det har även blivit "en grej" just detta eftersom jag så ofta har oparade (icke parade) strumpor på fötterna, jag ids inte para ihop alla strumpor som dagligen tvättas så ibland tar jag en randig och en prickig strumpa för de är rena och de ligger i rentvätten - då blir det lite roligt att fota dessa fötter som liksom inte stämmer riktigt med hur andra tycks anse att man ska ha strumporna...  Men då tycks vissa "tro" att jag bara har rast och vilar på mitt jobb. Har inte alla rast på sina jobb? Har inte alla rätt till att ha rast på sina jobb? Jag förstår såklart att inte alla har en soffa de kan vila på - men jag är mycket glad över den där soffan för den gör att jag orkar jobba ett helt arbetspass som undersköterska!
 
    
Jag vilar på mina raster,men under mina arbetspass väcker tvättar bäddar nattar, pysslar jag om, fixar frukost/lunch/middag/fika, diskar, tvättar smutstvätt, matar, byter blöjor, hjälper på toaletten m.m. 
jag håller många händer på jobbet också... 
 
   
Jag gillar att fota mina framgångar på gymmet för jag är stolt över mig själv!
 
    
och jag gillar att laga mat, baka, koka sylt och marmelad. För mig är det avkoppling.
 
 
Vardag, jobb, mat | |
#1 - - Linda w L2K:

Ja du... ibland undrar jag hur folk tänker. Jag får ofta höra "men pluggar inte du" om jag gör nåt annat på dagarna.

Och man ska väl få posta vad man vill!?! Jag är som dig, lägger upp bilder på träning för att jag är stolt över mig. Mat för att det inspirerar både mig och andra. Vill man inte se mina bilder går det att låta bli...

Svar: Ja för om man pluggar så sitter man väl bara i skolan eller med sina skolböcker hemma i sin studiehörna... Ja eller inte. Tack :) jag lägger upp det jag gillar och det jag gillar märker jag att jag sen gillar att se inne hos andra. Jag gillar matbilder, träningsbilder, "fulbilder" mm allt behöver inte alltid vara så perfekt anser jag. Kram vännen
Marie-Louise

#2 - - Michaela Lejonberg:

Jag tycker det är lite skoj när jag kollar in instagram o du har olika sockar, blir så glad o får ett leende på läpparna! Intressant se o läsa va du gör o dessa fina händer på äldre människor!

Forsätt du publicera som innan o reta dom som inte uppskattar dig! Vill de inte läsa så har ju du iaf inte tvingat dom till det!

Svar: Tack för din fina kommentar <3 Vad roligt att jag kan glädja dig och att du gillar mina både knasiga och fina bilder <3 Kram vännen
Marie-Louise

#3 - - sanna:

Bry dig inte om alla negativa el spydiga kommentarer! Är bara avundsjuka o såna som själv inte mår bra som skriver el yttrar sig negativt om/till andra!

#4 - - Ann Catrine:

Man blir ju bara brydd över att folk kan hetsa upp sig över ingenting!
OM du fotade medan du jobbade skulle du väl få skit för det, att du inte gjorde det du skulle, eller att du kränkte de boende... eller vad som helst!
Fortsätt du med dina foton, jag tycker de är så bra som de är!
Retar det någon får de väl scrolla förbi då...?!

Ha det gott, jag har varit så dålig på att kommentera, ska skärpa mig!
Kram

Upp