nu är grundskolan avklarad...

Nu har jag inga grundskolebarn längre - nu är grundskolan avklarad för de alla tre. Så skönt. I höst väntar nu gymnasiet för min yngsta dotter. Dessa 9 år i grundskolan har verkligen vart en berg-och-dal-bana iallafall de sista åren. Jag är så stolt över min dotter som från att ha varit "hemmasittare" lyckades med stor hjälp av ny skola och oss här hemma fixa att ta avgångsbetyg i 9:an. Jag är stolt över alla mina döttrar, men när ens dotter med Asperger och ADHD lyckas fixa grundskolan (trots alla problem vi haft på vägen) så tänds en extra värme i mitt bröst. 
 
sång i ljushallen...
 
Jag är lite emot detta med att ge "frökenpresenter" när skolavslutningen är för jag anser att lärare gör sitt jobb, de får betalt för sitt jobb och uppskattning kan man ge på andra sätt. Men i år gick jag emot mina egna principer och köpte tre avslutningspresenter till E´s tre speciallärare på skolan som hjälpt oss så mycket denna sista termin. Tre små fina blommor i kruka och ett litet tackkort köpte vi - för ja den här gången kändes det rätt att ge "frökenpresenter" (och den här gången hade vi råd att ge också). För det ska man inte glömma, det blir lätt väldigt dyrt om man ska ge alla lärare "frökenpresenter" när ens barn har skolavslutning, verkligen om man har fler barn. Men den här avslutningen hade vi ett barn som slutade 9:an och dessa tre speciallärare har verkligen gjort det där extra för oss alla i familjen. Utan deras hjälp hade inte ett avgångsbetyg för 9:an vart möjligt! Då frångick jag mina principer och inhandlade en liten symbolisk present, mest för att vi verkligen ville visa vår uppskattning. För här var det tre speciallärare på rätt plats och vi fick den hjälp vi så väl behövde!
 
"frökenpresenter" i form av småblommor i kruka och avgångsbetyget, en biobiljett för extra gott arbete och en röd ros som alla 9:or får när de slutar Kvickentorpsskolan. 
Barnen, livet | |
#1 - - Inger Stark:

Underbart, klart att de tre specialfröknarna skulle ha en present. Så glad för Elins skull. Elin har verkligen gjort ett jättejobb.

Svar: Puss & Kram
Marie-Louise

#2 - - Trolda:

Härligt med duktiga tjejer och SOMMARLOV!!! =D gratis till er alla! =D

Trolda - kram :)

Svar: Tack :) Kram
Marie-Louise

#3 - - Desiree:

Vad skönt! Förstår att det känns lite extra bra :)
Kram

Svar: Ja det är så skönt :) Kram
Marie-Louise

Upp