hur skört är inte livet?

Alltså livet är så skört, så skört. Det vi tar som en självklarhet är för en annan en stor gåva, den vi så högt älskar kan en dag vara borta för alltid. Vissa saker i livet griper tag om en och får en att värdesätta saker på ett nytt sätt. Just nu har jag varit med om en sådan upplevelse och jag inser att vissa småsaker som jag gått och irriterat mig på bara är just småsaker, det finns så mycket större och viktigare saker att tänka på. 
 
Vad gör väl ett par kilon för mycket på våra kroppar? Vad betyder väl vårt utseendet egentligen? Många klagar på ett kilo hit eller dit - men vad betyder dessa kilon om den du älskar inte finns mer? 
 
Nej ingen i min direkta närhet har dött men döden finns nära inpå mig i alla fall och en viss händelse har fått mig att öppna ögonen och verkligen fundera. Fundera på vad som är viktigt i just mitt liv just nu. 
 
Jag tänker nu sätta mig och fylla i Vita Arkivet ordentligt (har nästan fyllt i hela) och jag uppmanar er alla att fylla i ert egna Vita Arkiv - för vi vet aldrig när det behövs...
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Jag har oxå gjort mitt Vita arkiv. Gjorde jag efter att pappa dog.
Kram

Svar: Det är bra att ha där <3 Kram
Marie-Louise

Upp