jaha hur blev det med träningen...

Jag skulle ju börja träna igen, klarade några pass nere på SATS och kände mig verkligen på gång. Men som kom långveckan på jobbet som alltid innebär mycket jobb och (väldigt) lite ork efter jobbet - fritid finns tyvärr inte den veckan. All min kraft går till jobbet den veckan sen orkar inte min reumatiska kropp mer. Så den veckan låg träningen nere. Men nu den här veckan skulle jag köra på igen hade jag tänkt men nej då vaknar jag med världens förkylning och feber - som jag i och för sig känt av i kroppen sen i helgen som var men nu bröt den alltså ut. 
Och en annan sak som dök upp i och med att jag började träna var acne, hela pannan är full av acne och ja så blir det alltid i början när jag kör igång med träning. Det spelar ingen roll hur ordentligt jag tvättar ansiktet, hur bra jag äter eller vad jag än gör - när jag startar upp träningen ordentligt så kommer alltid denna acne de första veckorna. 
Jösses jag skulle kunna tro att jag var 14 år när jag ser mitt ansikte i spegeln och inte 44 år som är min rätta ålder. 
 
Just det en sak till som jag glömt berätta om. Nu är äntligen min ansökan om klimatvård för min reumatism inskickad av läkaren så nu kan jag bara vänta och hoppas på att få den godkänd. 
 
 
Träning, jobb, livet | |
Upp