milstolpar i livet...

Alla har vi de där olika milstolparna i livet och idag kom då en av alla milstolpar i mitt liv. Idag fyller min yngsta dotter 18 år vilket betyder att jag nu bara har myndiga och vuxna barn. Det är en stor milstolpe i mitt liv.
 
Tänk att min lilla bebis fyller myndig idag - det är nästan lite svårt att förstå.
 
Emelie och Erika kom som Pippi Långstrump till BB 
Jag skulle göra vad som helst för dessa tre flickor som nu idag är kvinnor allihopa.
Fina, starka, kloka kvinnor som vet vad de vill här i livet och som kämpar för att få det så.
 
När nu mitt yngsta barn fyller 18 år och blir myndig så kommer det vara många saker som det blir skillnad på i mitt liv. Bara det där självklara med att ringa om en läkartid, hämta ut medicin på apoteket mm kommer kräva att Elin skriver fullmakter till mig om att jag får ringa och hämta - om hon nu alltså anser att jag får det. Anser hon att jag inte får dessa saker så är det så - vilket kommer bli mycket märkbart för min del, så jag hoppas att hon fortsätter att ha förtroende för mig och att hon har fortsatt förtroende för att jag gör det som är bäst för henne. 
 
      
Tänk alla dessa minne som finns - så fint att plocka fram de ibland...
 
min lilla busfia som jag älskar så. Jag skulle göra vad som helst för henne och hennes syskon.
 
Mina äldsta döttrar frågade mig idag om jag känner mig gammal nu när jag bara har vuxna barn - men nej jag gör inte det faktiskt. Jag kan skoja om att oj oj vad gammal jag känner mig men nej jag gör inte det egentligen. Visst kroppen känner sig som 100 år ibland men knoppen kan känna sig som 15 år ibland... Man blir väl inte äldre än man gör sig? Ibland är jag den där kloka vuxna som tar ansvar men lika ofta kan jag vara den där barnsliga Misan som gillar kiss- och bajshumor och bara lallar runt och gör mig larvig - så ålder är väl bara en siffra tänker jag.
Barnen, känslor, livet | |
Upp