nej man ska INTE googla symptom...

De senaste veckorna så har mitt luktsinne blivit väldigt mycket förbättrat, jag känner dofter och lukter av allt känns det som. Alla mina tre graviditeter har börjat med att mitt luktsinne har skärpts något enormt och det luktsinnet satt sedan i hela graviditeten. Så när nu samma luktsinne kom tillbaka igen så börjar jag ju fundera på vad som är fel eftersom jag vet att jag inte är gravid. Jag vet att jag inte är gravid eftersom jag opererade bort min livmoder för drygt 3 år sedan - något som jag aldrig ångrat men som förklarar varför jag INTE kan vara gravid. Men luktsinnet är där i alla fall. 
 
Så självklart googlade jag på "förbättrat luktsinne symptom" och liknande och ja det är tydligen många sjukdomar som kan ge förstärkt (bättre) luktsinne. Och jag vet att man inte ska googla symptom och sjukdomar för var man inte sjuk innan så är man nästan döende efteråt. Men mitt googlande i går kväll fick mig i alla fall att fundera på om det inte vore bra att boka en läkartid på vårdcentralen... 
 
Och det här med förbättrat luktsinne är inte bara positivt kan jag lova. Igår tex. skulle jag ner och panta flaskor och höll på att kräkas av doften som slog emot mig i pantutrymmet. Eller då jag kom hem efter jobbet och tycker att hela vår hall luktar fotsvett och "skor" - och ja det står många skor i hallen men så mycket har det inte luktat förut. Eller på jobbet där jag känner mig som en spårhund som går och luktar efter kiss och avföring som jag tycker att det luktar överallt hela tiden (vilket det faktiskt inte gör för det är rent och välstädat på mitt jobb) men jag går och luktar som en spårhund efter våra boende och funderar på var alla lukter kommer ifrån. Utomhus luktar det illa också tycker jag, alla dofter har förstärkts och doftar minst 10 gånger mer just nu. Som tur är så har även de goda dofterna förstärkts så det är väl inte bara av ondo. Men det är faktiskt jobbigt att känna alla dofter så starkt. 
 
Allmänt, Sjukdom | |
Upp