vilken tur...

Vilken tur att jag ibland skriver de mest knasiga saker på Facebook, ibland får man ju hjälp då. Den här gången skrev jag om mina återkommande halsflussar och fick då tipset att ringa öron-näsa-hals för att kolla om halsmandlarna kan opereras bort. Jag har inte ens tänk den tanken ändå går jag minst 1 gång per år till öron-näsa-hals för mina problem med och i halsen, men just det här med mina halsflussar har jag inte ens tänkt på att prata med min halsläkare om. Jag vet, ibland är man/jag korkad.

Nu ringde jag dit i alla fall för att se om jag behövde fixa en remiss för denna åkomma. Nej det behövde jag absolut inte göra och ja halsmandlarna brukar opereras bort vid återkommande halsflussar och ja jag fick en tid. Den 19 januari 2011 ska jag dit, så får vi se. Jag kunde inte få en tidigare tid eftersom jag nu står på antibiotika och då undersöker dom inte halsmandlarna och sen är det jul och nyårs stängt.

Så då får vi se sen vad min halsläkare beslutar...återkommer absolut i detta ämne.


foto:jag
Sjukdom | |
#1 - - soffie:

låter ju klokt att du kan operera bort dem det fins ju ingen anledning att ha dem kvar om de bara krånglar,

men usch det verkar vara en obehaglig op med smärta efteråt men det ska visst gå över snabbt å du slipper ju ha upprepade halsinf.

kram

#2 - - Stina:

Min son har op. bort sina mandlar, det gjorde han redan som två åring. Okej då¨väntar jag med spänning ;-)

Upp