etnografiskamuseet och annat...

Etnografiska museet var bra, men man gick igenom det ganska snabbt. Vi hade guidad tur i lite drygt 1 timme, mycket bra. Sen hade jag tänkt gå runt och titta på de andra utställningarna men det tog bara drygt 1 timme till.

Jag skulle ut och äta med 2 gamla arbetskompisar idag så jag försökte hålla mig kvar i stan, men vid 16 tiden bestämde jag mig för att åka hem och bara lämna en påse, ta lite värktabletter och åka in till stan igen.

Kl:18 möttes vi upp och det var mycket trevligt. Mycket prat, några öl och en tallrik nachochips med olika dipper. Så nu är jag egentligen ganska hungrig känner jag. Måste nog äta något innan jag går och sover.

Fnulan gav mig en mycket bra idé angående mina foton. Jag funderar på en utlottning här på bloggen, men jag vet inte riktigt vilket foto jag skulle kunna tänka mig att lotta ut. Jag funderar på antingen foto: 1 eller 2.

Skulle det finns intresse för en tävling/utlottning? Och vilken av dessa 2 foton skulle ni helst vilja tävla om?


foto nr:1   (foto:jag)


foto nr:2   (foto:jag)
Vardag | |
#1 - - Kristina:

Ja, jag skulle gärna vara med i en sådan. Jag fullkomligen älskar ljuset i foto nr 1, så det skulle jag vilja tävla om i så fall :)

#2 - - Susanne P:

Oj, vad svårt...

Båda är jättefina men jag tror jag tycker bäst om nr.2. Den är lite mystisk och lite skrämmande samtidigt som den är en ljus himmel ovanför som lättar upp bilden!

Kram

#3 - - Fnulan:

Min idé så jag hade definitivt varit med!!!!! Ettan älskar jag!!!

#4 - - Fnulan:

Tvåan med... suck....låt vinnaren välja?

#5 - - Mona:

Snygga bilder. Ettan var lite "gladare" om man kan säga så? Den är ljusare och trevligare på nått vis. Så den skulle nog jag välja.

Kram

#6 - - Helene:

Kul ide = ))

Båda korten är så fina men jag skulle nog välja nr 1.

Ha en mysig helg.

Kram Helene.

#7 - - Camilla:

Eftersom jag har nästan tagit samma bild som nummer två väljer jag ettan :)

Kram på dig!

#8 - - carina:

Jag skulle nog välja nummer två!

Önskar dig en fin Fredag!

Kramar

Upp