idag för 13 år sedan...

För 13 år sedan var vi hemma och inväntade morgondagens datum med ett stort leende på våra läppar. Vi, min man och jag, skulle få vårt tredje barn och det med ett planerat kejsarsnitt. Anledningen till det planerade kejsarsnittet var två akuta kejsarsnitt med de andra två barnen, vill ni läsa mer så kan ni kika in här. Barnvakt av mormor och morfar förbereddes för de två "stora" barnen som var fem och tre år. Mormor skulle hämta på dagis och maken och jag skulle bara ta det lugnt och sova inför det kommande kejsarsnittet och barnet. Som vi väntade och längtade på att få veta vem som vuxit till sig i min mage. Mer om det planerade snittet får ni nog läsa om imorgon. För nu ska jag snart slå in presenter till min blivande tonåring och sedan måste jag luska ut vad hon vill ha för middag och tårta imorgon (inte alltid det enklaste).

Jag har varit iväg och fikat med en gammal barndomsvän idag och det var så trevligt. Tänk vad lika vi fortfarande är. Så märkligt det är endå. Vi har inte setts på många år på grund av vissa saker men sprang på varandra i somras på jobbet och bara kände: "vi bara måste ses nu"! Så idag blev det en spontan fika nere på centrum och det var så mysigt att äntligen få känna den där vänskapen igen. Att få träffa en vän och faktiskt ha minnen ihop - det betyder mer än vad jag har tänkt att det gör.

Jag vet att jag har skrivit om det förut här, det här med vänskap och problemet med att inte ha några riktiga vänner, ni får gärna läsa mer här.


Imorgon - för 13 år sedan <3 Jag och mina älskade, underbara döttrar på SÖS BB.
21/10-1998
Vardag | |
#1 - - Nette:

Härligt med minnen och vänner.

Angående kräsna katter så äter mina också helst blötmat och jag håller med dig om lukten =)

Kram Nette

#2 - - Helén:

Visst är det mysigt att tänka tillbaka när barnen fyller år. För mig är det så att jag verkligen kommer ihåg vissa detaljer som om det vore igår.



Läste ditt inlägg om vänskap som vuxen. Tycker du är modig som berättar detta. Det är första steget mot att förändra och utvecklas. Därför blir jag glad att du idag fikade med en gammal kompis.

Som arbetslös kan det bli så "exkluderande" och man känner sig nästan aldrig som en del av ngt. Samma sak är det ju när man är sjukskriven. Men det finns träffar via fackförbund, AF med flera som kan innebära att man träffar personer i samma situation.

KRAM

#3 - - Sandra:

Vad jobbigt med tre kejsarsnitt! Jag har ju gjort två nu och ska vi ha fler barn MÅSTE man ju göra det! Så tyvärr blir det nog inga fler.... Tack så hemskt mycket för dina fina ord! De värmde! Ha en underbar kväll! Många kramar!

#4 - - maria:

Dramatik bakom dina förlossningar, förstår att ni ville planera det tredje...Nu har du strax 3 tonåringar :)



Ditt inlägg om vänner i vuxen ålder berör mig för jag känner igen mig i att inte ha vänner utanför familjen. Av valda skäl så har det blivit så då min fokus underflera år legat på familjen...



Dags att vi träffas och promenerar nu och snackar en massa goja :)

Kramar fina du <3

#5 - - Agneta:

då var det snart bara tonåringar i familjen :-)

Det med nära vänner och minnen ihopa känner jag igen, att träffas efter lång tid men fortfaranade känna den där samhörigheten direkt, det är speciellt. Bara för det känner jag nu att jag ska ringa min bästa vän, som jag inte pratat med på några veckor, bara för att känna tryggheten av att veta att vi finns för varandra

kram

#6 - - Anonym:

Härliga minnen...gratta så gott!



Kati

#7 - - Marie-Louise Grimlund:

Hej Marie-Louise !



Grattis till tre fina döttrar.

Jag fick nöja mig med en.

Och fika med bästa vännen är inte fy skam.

Jag ska träffa en bästis i morgon på snabbfika,

henne träffade jag på Gyn.avd.rökrum Okt.-74.

Kul att vi kunnat hålla kontakten,vi var väl ifrån varandra i två år.Då ett ouppklarat missförstånd oss emellan uppstod, vi var lika långsinta båda.

Sen redde vi ut det.Hon blev änka förra året hennes fine man avled i cancer efter fem års kämpande.Så nu har vi tid för varandra igen.



Ha det så bra. Kram till hela familjen !

Mi

#8 - - Kenneth:

Grattis till tonåringen



O du har rätt med det du säger ang vänner det är genom dessa vänner vi överlever tror jag :)

#9 - - soffie:

grattis till er tonåring!kram

#10 - - Ingrid:

Åren går fort!! Själv blir man ju inte en dag äldre :P... Ha ett bra födelsedagsfirande med dottern imorgon

#11 - - Helén:

SVAR:Det var skönt att höra. Ibland är inte minnen från förr det viktiga utan minnen man skapar! KRAM

#12 - - Ann Catrine:

Viket fint foto på dig och dina flickor!

Önskar er en riktigt mysig morgondag ;-)



Kram raring!

#13 - - Barnens Hjältar:

Så härligt! Grattis till tjejen :-)

#14 - - Yohanna i Las Palmas:

Så härligt med gamla vänner och att få träffas på nytt och känna att vänskapen finns kvar.



Hälsa och gratta så mycket i morgon till stora damen ;)



Det är så kul att höra att du gillar real life och det jag skriver. Jag blir SÅ glad varenda gång.



Hälsningar

Yohanna

#15 - - Nett:

Härligt, grattis till din yngsta.. Tonåring ja det är något alldeles extra det :) Kram

#16 - - Mona:

Tänk vad åren rinner iväg. Jag drömde häromnatten att jag var gravid igen och jag undrade om det skulle bli en flicka den här gången. Hahaha, vilka drömmar. Kan bero på att flera vikarier på mitt jobb väntar barn.

Kram!

#17 - - Husfrun:

Grattis till ännu en tonårsdotter :) Hoppas ni får en fin dag och ett trevligt firande.

Kram.

Upp