real-life hos Yohanna...

Nu är det dags för real-life hos Yohanna igen...

Temat för veckan är FÅFÄNGA!


- Är ni överens med ert utseende?
Nej det kan jag ju inte skryta med. Läs bara här när jag bekänner mig som en tjockis.

- Bryr ni er egentligen?
Ja tyvärr så gör jag nog det allt för mycket. För mycket för mitt eget bästa, så mycket att jag kan bli deprimerad faktiskt.

- Är det viktigt att vara snygg?
Både JA och NEJ. Det beror på vad "att vara snygg" innefattar. Jag skulle önska att jag var helt nöjd med hur jag ser ut nu, men tyvärr gör jag inte det och eftersom jag inte är nöjd så är det svårt att KÄNNA sig snygg även om man är snygg kanske i andras ögon. Är man sen inte snygg i sina egna ögon så blir det i alla fall fel...

- Och sticker det lite i er fåfänga också ibland?
Ja ofta! Ja jag vill gå ner i vikt, jag skulle till och med kunna tänka mig en magsäcksoperation och vem vet det kanske är på gång - mer om det en annan gång. Jag skulle gärna göra något åt de "urammade" brösten och den "efter gravid" hängande magen - det sticker jag inte undan med. Så ja jag är fåfäng - mer än vad jag egentligen vill vara. Och JA jag skulle gärna vilja vara så där snygg så att andra vänder sig om för att beundra mig - vem skulle inte vilja vara så snygg ;) hihihi.

Jag älskar mina tre döttrar över allt annat och jag anser att det ska få synas på en kropp efter graviditeter och amningar. Min kropp har kunnat bära dessa tre underbara döttrar och det är jag enormt tacksam och stolt över!

Men jag skulle gärna tappa 20-30 kilo i vikt och lyfta brösten lite... Men jag vägrar att gömma mig i vassen om somrarna - vill jag bada så gör jag det även med övervikt och inte tipptopp kropp! Och i bikini - faktiskt! Det kanske man inte tror om mig när jag skriver mina bekännelser om vikten men jag skulle aldrig gömma mig på en badstrand eller strunta i att bada med mina döttrar bara för att jag är tjock!

Läs fler real-life här hos Yohanna...


Men visst så här ser jag gärna ut igen - detta var sommaren 1992. 19 år gammal var jag - skulle precis fylla 20 och jag träffade min älskade man då den sommaren. Och JA vi är fortfarande gifta :)
real-life | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Åhhhh jag tycker sååå mkt om dig <3

Du är en sån härlig kvinna och jag är så glad att jag får/fått lära känna dig :)



Stor kram och jag längtar tills vi ses :)

#2 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Ja det var verkligen en toppen resa :) Jag gör gärna om den så snart som jag bara kan :) Men då får det gärna vara lite varmare :)



Kram

#3 - - Solan:

Min kompis bruka säga. Hellre ful än dum ;)

#4 - - cecce:

Jag tycker du är fin!!! Du verkar ha ett gott hjärta och det slår all ytlighet i världen!



Kramar

#5 - - Fnulan:

Oavsett så är du vacker i mina ögon raring!!

#6 - - Ninni:

Blir man någon sin nöjd med sig själv=) Jag vill också gå ner i vikt, men jag vill tappa ungefär sex kilo för att må som bäst.

Magsäcksop är en stor grej, men jag vet många som blivit hjälpta av det.

Min sons bästa kompis blev erbjuden OP, men han tackade nej ville försöka själv. Han gick ner över 40 kilo med LCHF metoden. Strongt gjort.



Ha en fin dag, stor kram fina du

#7 - - Nett:

Samma här, innan min viktoperation vägrade jag att gömma mig, men vilken befrielse det var att bli ab med alla kilona. maila du gärna, kanske många frågor och svar besvarar dina frågor om du klickar på Frågor - Svar under etiketter i högermenyn. Kram

#8 - - felicia - fotokobran:

hoppas du hade en grym söndag!

och en underbar måndag!

#9 - - Yohanna i Las Palmas:

Kul att du är med. Jag âterkommer ikväll när jag gjort sammanställningen.



Hälsningar

Yohanna

#10 - - Yohanna i Las Palmas:

Sâ-där-ja. Nu ligger veckans sammanställning ute:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/sammanstallning-real-life-fafanga.html



Tack för att du var med denna veckan. Jag blir alltid lika glad.



Hälsningar

Yohanna

#11 - - Freja:

De där kilona som skulle behöva komma bort, varför ska de vara så svåra att bli av med? De är ju så lätta att samla på sig... Jag skulle behöva gå ner ca 20 kg för att rygg och knän ska orka med, men det rör sig inte ett gram neråt på vågen...

Upp