personligt rekord...

Igår slog jag mitt personliga rekord i hur länge jag orkade springa i ett sträck - 6 minuter orkade jag. Om jag jämför med hur mycket jag orkade för bara några veckor sedan så är det en oerhört bra förbättring - orkade 30 sekunder förut. Jag kör intervallträning på löpbandet när jag är på gymmet - går snabbt och springer om vartannat. Det är en riktigt härlig känsla när man märker att träningen blir så förbättrad på relativt kort stund. Konditionen är något som jag har jobbat med i nästan hela mitt liv - detta beror nog främst på att jag var så sjuk när jag föddes - min lungkapasitet är inte lika bra som andras"friska" personer, jag har ungefär 75% lungkapacitet. Så att öva upp min kondition och faktiskt se denna förbättring relativt snabbt är ett stort steg för mig. Mitt mål är att jag ska orka springa 15 minuter i ett sträck!
 
 
Gick igenom en låda med kläder som jag inte har kunnat ha på länge (väldigt länge) och insåg att de där jeansen som har legat där så länge inte riktigt har den modellen som jag vill ha. Alltså har jeansen legat där för länge... Tur man har tonårsdöttrar som man kan "ärva" jeans från - då får jag iaf rätt modell på dom. Just det sen har mellandottern gett mig ett gäng magövningar som jag kör nere på gymmet som verkligen "dödar" magen. Så effektiva och jobbiga övningar, satan så de bränner i magen. Plankan kör jag också och orkar nu som mest 24 sekunder - förbättringspotential där alltså...
 
Vikt och motion | |
#1 - - Agneta:

O´h vad du är bra på detta!!! Grattis till allt det du har åstadkommit på denna tid, eller grattis ska man väl inte säga utan snarare " fy fasen vad bra jobbat!!"
kramar

Svar: Tack vännen :) dina peppande ord gör gott <3 Kram
Marie-Louise

#2 - - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX:

Vad duktig du är. Jag längtar till typ juni, då tänkte jag påbörja lite löpning igen. Du måste lära mig lite magövningar sen för det skulle jag behöva. Plankan vet jag hur man gör, kanske skulle börja med den nu.

Svar: Ja men börja med plankan du det är ju "enkelt" att göra hemma :) Kram
Marie-Louise

Upp