återbesöket på akuten...

Det snabbaste (i akutens mått mätt) läkarbesöket någonsin skedde igår på Huddinge Sjukhus akuten, 30 minuter tog det. Så skönt att återbesöket gick så snabbt. Och dotterns blodprover visar att hon fått rätt antibiotika i alla fall så nu ska hon väl snart få må bra. Sänkan hade gått ner till 77 mot tidigare 267 så ja det går åt rätt håll - men sänkan ska ligga på under 10. Idag ska jag ringa barnreumatologen på Astrid Lindgrens barnsjukhus där vi har gått och se om jag kan lyckas få ett återbesök för dottern innan hon fyller 18 år i april och hamnar i vuxenvården - en remiss till en (vuxen) reumatolog vore också bra att få eftersom hon har reumatiska besvär som jag känner borde tittas över ordentligt.
 
klarblå himmel var det igår när vi åkte till akuten
 
När vi kom hem så bestämde jag mig för att påbörja röjningen av vår balkong. I höstas städades det inte undan ordentligt eftersom jag fick utlandsvård (<-- länk) nere på Vintersol/Teneriffa (<-- länk) så det var en hel del på balkongen som skulle slängas och röjas undan.
 
städning av balkong påbörjad...
 
jag passade även på att fika i vårsolen och tanka lite D-vitamin.
 
fröna som sattes för någon dag sedan har börjat titta fram -
och katten är sur eftersom hennes fönsterplats är upptagen just nu.
 
När jag igår tittade ner på mina fötter så tänkte jag på en saga som vi (jag och döttrarna) tittade på när dom var små "farbrorn som inte ville bli stor" fast jag är "mamman som inte orkar knyta skorna"...
Gympaskorna har i alla fall kommit fram så nu ska det blir vår.
så jag är: "mamman som inte orkar knyta skorna"
 
Sjukdom | |
#1 - - Inger Stark:

Vilken tur att hon fick rätt antibiotika och att sänkan har gått ner, även om den fortfarande är hög. Men den stiger snabbare än den går ner så det blir nog bra nu. Jag har varit mycket orolig! Skönt att ta itu med något handfast, som att städa balkongen.

Svar: Ja det var skönt. Kram mamma
Marie-Louise

#2 - - soffie:

va bra att dte gick så snabbt dä .. å va härligt med vårsol den har varit här i Karlstad med :)

Svar: Ja det var skönt vi slapp vänta så länge :) Kram
Marie-Louise

Upp