välbehövlig ledighet...

Idag fick jag faktiskt ta ut kompledigt från jobbet - jag har många timmar komp intjänade och det är alltid så svårt att få ta ut dom men idag fick jag det. Och det är verkligen välbehövligt. Jag har långledig helg så i och med kompledigheten så blir jag ledig i 5 dagar vilket känns som semester nästan. Jag trivs fortfarande på mitt jobb, det är inte det, men det blir väldigt tufft och tungt att arbeta som Undersköterska inom demensvården så ibland måste jag bara få vara ledig. Hämta kraft liksom. 
 
Värken i kroppen blir värre och värre också nu när kylan smyger sig på och det gör också att arbetet blir tyngre. Min "överklagan" angående klimatvård i höst fick också den avslag med samma motivering. Det spelar alltså ingen roll att en sjukskrivning kanske blir nödvändig - landstinget anser iallafall att jag inte kvalar in. Men ja nu har jag gjort vad jag kunnat - nu får jag bita ihop i höst och vinter och köra på och sen kanske söka nästa år igen. 
 
Nu ska jag snart ta med Java ut på en välbehövlig långpromenad. 
 
Uppdatering: Jag vet att jag fått åka på klimatvård ganska många gånger och det är jag verkligen tacksam för. Jag vet också att vissa landsting inte skickar reumatiker alls längre vilket är helt galet. Jag vet också att jag haft tur som fått åka i snitt varannat år sedan 2008. Jag vet att det nu är hårdare än det vart förut med att få åka. Men jag tycker kanske att man ska väga in om den sökande är yrkesverksam - landstinget och försäkringskassan "tjänar" på att skicka folk på utlandsrehabilitering i alla fall de som blir bättre i varmare klimat. Men jag ska sluta klaga nu. Ansökan är gjord och avslaget kvarstår så nu lever jag med det.
jobb | |
#1 - - Anonym:

Bamsekram 💕

Upp