Lite rörigt....

Jag har insett att min blogg är ganska rörig. Vissa inlägg har djup och mening och vissa inlägg är bara rena vardagsbetraktelser, väldigt upp och ner går det mellan inläggen. Men jag gillar det. Jag är nog sådan, lite rörig, lite djup och mycket vardag. Jag tror att min blogg egentligen speglar mig ganska bra än så länge. Nu har inte jag bloggat så jätte länge, det är kanske 2 månader och när jag blickar tillbaka på mina inlägg så slås jag av det blandade innehållet. Jag har läst andras bloggar ganska länge, flera år faktiskt, och jag har märkt att vissa har djupa bloggar rakt igenom, vissa har bara vardagsbetraktelser, vissa har mode och så vidare. Jag kände direkt när jag startade min blogg att den här bloggen där ska allt få plats. Djupa inlägg som handlar om sjukdom eller liknande ska få komma med om jag känner för att skriva om det och vardagen ska få komma med om jag vill skriva om den. Lika viktiga som djupet är i vissa inlägg lika viktigt är det med vardagen. Vardagen tar en stor plats i mitt liv, det blir lätt så när man har en familj med 3 barn.

Varför inte ta lite bilder när jag tonar håret på yngsta dottern och lägga upp det här? Eller skriva om min oroliga mamma när min styvfar har opererats. Eller få till ett inlägg om min sjukdom som nyfödd. Varför välja när jag vill kunna få med allt? Så jag hoppas kära läsare, ni är inte så många men ni som kikar in är alla hjärtligt välkomna, att ni står ut med min röriga blogg. För en sak kan jag lova er och det är att den kommer fortsätta vara rörig och väldigt upp och ner i inläggen, för sådan är jag. Det är jag!


Foto taget av mig på Teide ,Tenneriffa 2008.
Allmänt | |
#1 - - Malde:

Det är ju din blogg, den ska innehålla det du vill dela med dig av. Inte ska någon annan bestämma över vad du ska skriva om!

Kram!

#2 - - Marie-Louise:

Malde: Precis så som jag tänker. Det här är min sida, här skriver jag om det som är viktigt eller mindre viktigt i mitt liv. Men jag såg att inläggen fladdrar väldigt mellan högt och lågt, men så får det vara och så kommer det fortsätta bli :)

#3 - - Lejonkvinnan:

Jag gillar din blogg! Det är så en blogg ska vara enligt mig.

Skriver ju själv om allt, både väldigt personligt, vardagshändelser till humor då jag driver med mig själv. Allt beroende på mitt humör, min dagbok - mitt liv. Läs den som vill :)

Att jag sedan skriver mycket personligt, ja det beror ju också på att jag skriver anonymt, även om många vet vem jag är :)



Nu ska jag gå och se om jag har något nagellacks remover hemma.



Kram på dig

#4 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Tack! Jo man vill ju skriva om allt som händer, märkte bara själv hur rörig den var, men det kommer den fortsätta vara.

Hur mår dina frusna lår?

Kram på dig

#5 - - gwendolen:

Variation förnöjer :)

Upp