utmaning från tjejmorsan...

Jag har fått en utmaning från tjejmorsan/Ewa - hon fick sin via Brassemamman...

Ewa har gett mig 8 frågor att besvara men jag tar ytterligare två frågor från de hon besvarade eftersom de frågorna var så roliga...

1. Vad gör dig lycklig? Helt klart gör min familj mig lycklig. Men jag är även lycklig att jag vågade påbörja min utbildning till Arkeolog - att jag vågade tro på mig själv och tog steget ut i det okända. Det gör mig stolt över mig själv och lycklig.

2. Vart går din drömresa? Jag älskar ju Spanien och då framför allt Teneriffa. Men andra drömresmål är: Mexiko, Cuba, Sydamerika och gärna Egypten igen (när de INTE är diktatur där längre) m.m.

3. Ditt bästa mormor/morfar - farmor/farfar minne? Jag har aldrig fått äran att träffa min morfar eftersom han gick bort långt innan jag föddes. Men jag var alltid hos min älskade mormor på sommarloven och även vissa helger och andra lov. Hennes trädgård var förtrollad tyckte jag när jag var barn, det fanns en speciell sten där som jag alltid lekte vid och där kunde jag leka en hel dag ensam. Även lyckan att få gå och plocka jordgubbar, plommon rabarber och liknande var obeskrivbar för en förortsunge som mig (jag är uppväxt i förorten Husby som ligger norr om Stockholm). Min farmor och farfar träffade jag också relativt ofta men mest bara någon dag varannan helg - då när jag var hos min pappa - så mina minnen från dom är inte lika starka som minnena från min älskade mormor.

4. Din snyggaste "gå bort klädsel"? När jag "går bort" så får mina efterlevande välja vad jag ska ha på mig... Nej förlåt skämt åt sido, jag går nästan aldrig bort så jag har inga favorit kläder för dessa få tillfällen.

5. Ditt bästa partyminne? Jag vet faktiskt inte riktigt. Det blev många partyn när jag var ung. Men det bästa minnet måste ju vara från partyt då jag träffade min blivande make.

6. Vilken är din favoritparfym? Jag gillar Puma den rosa. Men många parfymer eller dofter kan väcka minnen till liv. Atrix handkräm = min mormor, Anais Anais = min ungdoms parfym, motorolja = pappa, Fenjal classic = mamma m.m.

7. Har du en ungdomskärlek du aldrig glömmer? Ja det är väl klart att jag har ;) det har väl alla....

8. Hur och var bor du om 10 år? Jag tror att jag kommer bo kvar här i vår 5:a i Farsta och att vi kommer ha inrett ett rum som datorrum och sedan ett eller kanske två rum till gäst/barnbarnsrum - beroende på om alla tre barnen har flyttat ut då.

9. Vad är den största förändringen i ditt liv? Mina barn är den absolut största förändringen i mitt liv. Utan mina barn och min man vore jag inte jag. Men även mina utbildningar som jag har läst och som jag nu läser, mina olika arbeten i livet har också gjort mig till den jag är. Egentligen betyder ju allt som händer i livet mycket eftersom det formar oss till dom vi är nu...

10. Det bästa med att blogga? Alla nya "vänner" man hittar och att jag får utlopp för att få skriva av mig.

Som ni redan vet är de ljust grå orden länkar, så klicka på dom och ni kommer vidare till inlägg som bättre förklarar vad jag menar!

Jag skickar utmaningen vidare till: Yohanna i Las Palmas, Bigmarlin, Soffie69, Ninni. Svara på de 10 frågorna som jag har svarat på eller hitta på egna frågor. Kommentera gärna här om du sedan gjort utmaningen så jag kan läsa era svar.


Här har ni min älskade familj - alla är vi lite halvgalna ;)
Tips | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Vilka härliga svar :) Skoj att du nappade <3



Kommer sakna dig i morgon!! Kram

#2 - - madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD:

Haha, visst var det fina tofflor. Fanns tyvärr bara i strl upp till 34 eller 35 tror jag :-)

#3 - - Nett:

Bra frågor och svar. Jag själv skulle med vilja åka till Egypten, men har hört så mycket negativt om själva folket där.



Japp, det blir bara jag och sonen som åker till Turkiet, mannen här hemma gillar inte värmen :)



Kram

#4 - - madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD:

Vad kul att du kommer och lyssnar :-)

#5 - - Agneta:

kul att få läsa dina svar, ska svara på dem jag med :-) men inte idag inte. Tack för din utmaning!

kram

#6 - - Anonym:

va rolig utmaning får se om jahg hinner med imorrn stolpletande även imorrn upptar min tid<:)va roligt att få läsa mer om dej kramen

#7 - - Ama de casa:

Roliga frågor och bra svar!



Jag kommer så väl ihåg min ungdomskärlek eftersom jag träffade Anders när jag var nyss fyllda 17 :-)

#8 - - Solan:

Härliga svar.

Husby ja där har jag jobbat i 8 år för Svenska Bostäder. En av de bästa arbetsgivare jag haft.

Ett härligt område trots des ryckte.

#9 - - Yohanna i Las Palmas:

Japp dâ har jag dragit mitt strâ till stacken ;)

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/yohanna-blev-utmanad.html



Hälsningar

Yohanna

Upp