tänk vilka minnen som väcks...

När jag kikar på en unge i minuten på 4:an så väcks det verkligen många minnen till liv.

Både trevliga och kanske lite mindre trevliga. Med vår första dotter så låg vi på förlossningen med värkar i nästan fyra dygn (vi kom in på tisdagen och hon är född på fredagen) och det var kanske mindre trevligt, men vi fick till slut världens finaste tjej och det var värt allt. De andra två döttrarna har ju kommit med planerade kejsarsnitt så då har det varit lite mer trevligt, och såklart även dessa gånger fick vi världens finaste tjejer. Och ja allt jobb, all smärta och alla tårar är verkligen värt mödan när man sedan får träffa sina små underverk för första gången. Men tänk att man kan minnas smärtan bara av se ett tv-program, ganska otroligt ändå.

Och jag minns även lyckan som jag kände varje gång!

Familj | |
#1 - - Nett:

En underbar känsla då ett barn föds och man får hålla det lilla knytet i sina armar :) Kram

#2 - - Lotta:

Vilken tur att man inte kommer ihåg smärtan för då skulle det inte bli mer ett barn i varje familj. Vet att jag sa det varje gång man låg på förlossningen, vad har jag gjort....men så när man höll guldklimpen i sina armar så var smärtan som bortblåst.

Vilka söta tjejer du har :-)

Kram

#3 - - Fnulan:

Kan inte titta för då vill jag ha fler...

#4 - - Stattinskan:

Ja - än hur smärtsamma förlossningarna var så var den känslan borta samma minut de var födda :-)

Har blogg.se varit segt? Tänk, det har jag inte alls märkt av men jag ser att det är fler som har uppmärksammat det!

Gomorron :-)

#5 - - Ragnvi:

Morning! Och en annan fick ju föda sina barn innan smärtlindringens tid...! Men idag minns jag bara hur skönt det var efteråt! Tittar ibland på programmet...hade lite svårt att se det när min dotter skulle till att föda...

Kramen!

Ragnvi

#6 - - Diana:

Jag kan verkligen tänka mig att ett sånt program plockar fram gamla känslor, helt underbart måste det vara!

#7 - - Husfrun:

Ja, jag kan verkligen förnimma känslan där genom teverutan. Suget efter en fjärde blir i det smärtsammate ögonblicket inte så stort ;)

Upp